preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci

 > Naslovnica
Vijesti

Vijeće učenika u posjeti načelniku općine Čačinci

Autor: Svjetlana Carić, 12. 10. 2021.

Članovi Vijeća učenika OŠ Antuna Gustava Matoša, Čačinci, pod vodstvom koordinatorice Vijeća, pedagoginje Svjetlane Carić, posjetili načelnika općine Čačinci, gospodina Alena Jurenca.

Članovi Vijeća učenika svake godine tijekom Dječjeg tjedna posjete načelnika svoje općine kako bi se predstavili, dobili priliku za postaviti važna pitanja i raspraviti o onome što ih zanima o njihovom mjestu.

Ove godine posjet je bio specifičan jer su se susreli s novim načelnikom, gospodinom Alenom Jurencem, kojem je u svibnju 2021. započeo prvi mandat. Učenici su jako toplo i srdačno ugošćeni te počašćeni sokom i slatkišima, a ono što je najvažnije strpljivošću gospodina Jurenca koji je detaljno i ozbiljno odgovarao na sva pitanja učenika.

Učenici su prethodno pripremili pitanja za načelnika i na sva su dobili odgovor. Tako su mogli čuti sve o budućim planovima za njihovo mjesto, o trajanju postojećih radova, a također su se i zahvalili načelniku na dovršetku radova koji su ranije bili u tijeku. Učenici su načelniku uručili prigodan poklon te mu zaželjeli puno uspjeha i sreće u budućem radu.

Načelnik se zahvalio na posjeti te pozvao učenike na suradnju i zajedničko rješavanje školskih pitanja za koja je ponudio svoju nazočnost i pomoć. Učenici su izjavili kako im je posjeti bio vrlo zanimljiv, a sudeći po njihovim međusobnim ćaskanjima nakon sastanka primjećujem kako su čuli dosta novosti o svojem mjestu i kako su s istima zadovoljni.

 

Pedagoginja Svjetlana Carić
Logo Škole

 

Udžbenici 2021./2022.šk.g.
Korisni linkovi
Tražilica
Obrasci
Udžbenici
Dokumenti
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2012.

Ukupno: 218062
Ovaj mjesec: 923
Ovaj tjedan: 157
CMS za škole logo
Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci / Trg kardinala Franje Kuharića 3, HR-33514 Čačinci / www.os-agmatosa-cacinci.skole.hr / ured@os-agmatosa-cacinci.skole.hr
preskoči na navigaciju