preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci

Login
Logo Škole

 

Udžbenici 2020./2021.šk.g.

Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2012.

Ukupno: 186941
Ovaj mjesec: 960
Ovaj tjedan: 69
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Rad vrtića od 25.5.2020.
Autor: Kristina Krmpotić, 22. 5. 2020.

Rad Dječjeg vrtića od dana 25.05.2020. godine

Poštovani korisnici usluga Dječjeg vrtića pri OŠ A.G. Matoša, sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid – 19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, od dana 25. svibnja 2020. godine u vrtić je omogućeno uključivanje SVE djece koji su polaznici istoga, uz pridržavanje i poštivanje općih mjera sprječavanja širenja zaraze.

Ovim putem molim Korisnike usluga koji će dovesti dijete u vrtić da se izričito pridržavaju sljedećeg:

– ne dolaziti u pratnji djeteta ako imate simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako Vam je izrečena mjera samoizolacije ili ako imate saznanja da ste zaraženi s Covid – 19,

– ne dovoditi dijete u vrtić ako dijete ima simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s Covid – 19.

Sve korisnike usluga molimo za razumijevanje te da u narednom periodu djecu dovode do 8,15 sati u vrtić.

Ulaz u vrtić je organiziran na način da roditelji dovode dijete na ulazna vrata vrtića, puste dijete u hodnik, dijete pozvoni crvenim zvonom te pričekaju da odgojiteljica dođe i preuzme dijete.

Po dolasku roditelja po dijete, roditelj pokuca na prozor sobe te čeka odgojiteljicu da dovede dijete do ulaznih vrata. 

Korisnici usluga koji dovode dijete u vrtić, sukladno navedenim uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, trebaju u vrtić donijeti obilježeni ruksak s opremom (rezervna odjeća) te ih predati djelatnicima vrtića koji će ih odložiti na predviđeno mjesto u vrtiću. Ruksak se u pravilu donosi petkom i ostaje u vrtiću dok god nema potrebe da se mijenja. 

Molim ne stavljati djeci hranu i piće u ruksak!

Unaprijed hvala na razumijevanju!!

Kristina Krmpotić

ravnateljica


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju