preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci

 > Naslovnica
Vijesti

Dani kruha i zahvalnosti u 4. razredu

Autor: Tamara Ivić, 10. 11. 2021.

U četvrtak 14.10. učenici su sami uz upute učiteljice pripremali dvije vrste zdravih muffina: s jabukama i čokoladom te s bananom i čokoladom. Muffine su pravili sa zdravijim – raženim brašnom, a odlučili su se za njih jer muffine voli većina učenika. 

U četvrtak 14.10. učenici su sami uz upute učiteljice pripremali dvije vrste zdravih muffina: s jabukama i čokoladom te s bananom i čokoladom. Muffine su pravili sa zdravijim – raženim brašnom, a odlučili su se za njih jer muffine voli većina učenika. Svi su vrijedno sudjelovali te su bili jako ponosni što su sami razbili i mutili jaja, dodali sve ostale sastojke, punili košarice u kalupima za muffine i osjećali se kao pravi mali pekari. 

Pričali smo kako svakodnevno trebamo biti zahvalni za plodove zemlje i ljudskog rada, o važnosti zdrave i umjerene prehrane te štednje tj. ne bacanja hrane.  O tome da u današnje vrijeme trebamo više nego prije misliti jedni na druge, pomoći potrebitima kao i uputiti jedni drugima lijepu i toplu riječ te osmijeh.

U petak 15.10. zamolili smo nekoliko roditelja da nam ispeku kolače kako bi zajednički blagovali te time prigodno obilježili zahvalnost, dobrotu, pomaganje, brižnost i umjerenost – sve što simboliziraju Dani kruha, dani zahvalnosti za plodove zemlje.

Evo naših aktivnosti i zajedničke proslave Dana kruha, dana zahvalnosti za plodove zemlje:

 

 

.

Razrednica: Tamara Ivić
Logo Škole

 

Udžbenici 2021./2022.šk.g.
Korisni linkovi
Tražilica
Obrasci
Udžbenici
Dokumenti
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2012.

Ukupno: 218062
Ovaj mjesec: 923
Ovaj tjedan: 157
CMS za škole logo
Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci / Trg kardinala Franje Kuharića 3, HR-33514 Čačinci / www.os-agmatosa-cacinci.skole.hr / ured@os-agmatosa-cacinci.skole.hr
preskoči na navigaciju